Обединяването на лотовете се налага заради общ водопровод   Реконструкцията на ул.

...
Обединяването на лотовете се налага заради общ водопровод
 
Реконструкцията на ул.
Коментари Харесай

Търпение, шофьори! Тапата в Южен ще продължи поне още годи...

Обединяването на лотовете се постанова поради общ тръбопровод

 

Реконструкцията на ул. " Даме Груев " от ул. " Охрид " до К​укл​енско шосе ще се прави едновременно, а не на два стадия, както бе по прелиминарен проект. Първоначалното решение бе да се работи на два лота, с цел да не се затваря напълно значимата пътна артерия. Промяната се постанова, тъй като по трасето ще се поставя нов тръбопровод, който не може да бъде преустановяван. Това значи, че водачите няма да могат да употребяват изхода от регион " Южен " към надлез " Родопи " по " Даме Груев " най-малко една година. Това сочи темпото, с което бе построен първият сектор от бул. " Македония " до ул. " Охрид ". 

" Ще действаме оптимално бързо. По двата авансово заложени сектора ще работят разнообразни екипи със съответната техника, с цел да скъсим периодите ", изясни инж. Бончо Бонев, шеф на компанията реализатор „ Парсек груп ”.

В момента екипите на " Градини и паркове " приключват сечта на старите софори в сектора сред улиците „ Тодор Александров ” и „ Братя Бъкстон ”. Очаква се това да се случи до петък. 

Веднага откакто завърши сечта, разкопаваме улицата, с цел да стартираме полагане на тръбите, сподели Бончо Бонев.

Ремонтираната част от улицата сред бул. " Македония " до ул. " Охрид " към момента остава затворена, макар че светофарът към този момент работи. Дори да бъде пуснат трафик​ът обаче, този сектор ще може да се употребява единствено за пр​идвижване в квартала поради старта на дейностите по идната част на трасето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР